OVER ONS

Newmarks is een full service bureau voor (interactieve) marketing en communicatie. Dit houdt in dat we het gehele traject bestrijken, van strategie naar (opvallende) creatie tot kanaalonafhankelijke implementatie . Wij realiseren interactie met klanten of prospects via de meest geschikte kanalen. Het doel hierbij is om nieuwe doelen te behalen: meer klanten, meer prospects, maar ook meer loyaliteit en meer tevredenheid.

Hierbij treed oprichter en eigenaar Peet Nieuwenhuijsen op als strateeg en project manager en zal de uitvoering plaatsvinden middels een vast team en optioneel een schaalbaar groter team van ‘vaste’ free-lancers. Het grote voordeel van deze aanpak is dat het prijsniveau lager is dan bij bureaus met vaste bezettingen, terwijl de kwaliteit en performance minimaal even hoog zijn.

De basis hiervan is een zeer ruime werkervaring vanuit onder andere het succesvolle interactieve bureau “Bookmark” dat in 1997 één van de eerste interactieve marketingbureaus van Nederland was. De ervaringen bestrijken vele branches in zowel (internationale) consumenten als business-to-business markten en tevens in zowel profit als vooral ook non-profit en culturele omgevingen.